Hvad Koster Det At Flyve First Class?

Pexels

Går du og drømmer om at forkæle dig selv med en sand luksusoplevelse i form af en flyvetur på første klasse? Det er fuldt forståeligt. Det er nemlig en oplevelse, der slet ikke kan sammenlignes med en tur normal flyvetur. Desværre kommer oplevelsen med en pris, der er meget høj.

Hvad koster det at flyve First Class? En billet på First Class koster som regel et sted mellem 50.000 - 75.000 til Asien. På kortere distancer kan man nogle gange slippe med 30.000 - 35.000 kroner. Uanset selskab, distance, dato og tidspunkt, så kan du være helt sikker på, at det ikke bliver en billig fornøjelse at flyve på First Class. Til gengæld kan du være sikker på, at det er en luksuriøs oplevelse.

At flyve i luksuriøse omgivelser er ikke særlig udbredt i Europa. Faktisk kan du slet ikke gøre det med de fleste flyselskaber i Europa. Engang havde SAS en første klasse, men det blev sløjfet for en del år siden.

I USA er det meget populært at spekulere i fly point, som er nogle point, der optjenes hver gang man flyver. De kaldes blot “Air miles” Dem kan man så bruge til at betale for en flybillet eller opgradere til Business Class eller First Class.