Hvad Kalder Man Billigste Klasse På Fly?

Pixabay

Hvad kalder man den billigste klasse på fly? Det kalder man Ryan Air. Nej, spøg til side, Den billigste klasse på fly kalder man for økonomiklasse.

Der findes tre former for klasser på fly. De er:

  • Økonomi
  • Business 
  • Førsteklasse

Flyselskaberne giver klasserne nye navne

Økonomiklasse lyder bare ikke særligt attraktivt. Især når man som forbruger ved, at det er den dårligste klassifikation af pladserne på et fly.

Flere flyselskaber har derfor valgt at omdøbe navnene på klasserne. Især økonomiklassen. Et luftfartsselskab som SAS har blandt andet opgraderet business til SAS Business, der beskrives som den ultimative måde at rejse på ifølge dem.

Økonomiklassen kaldes her for SAS Go, der er selskabets rejseklasse til den bedste pris.

Med navneændringerne kan flyselskaberne bedre brande de enkelte klasser, da forbrugerne dermed får mere svært ved at skelne mellem dem. Du kan derfor reelt betale mere for en flybillet på økonomiklasse hos det ene flyselskab, end du gør hos en konkurrent.

Økonomiklassen har en lang række kaldenavne, især på engelsk, som ofte refererer til, at der er mindre plads mellem sæderne - altså mindre benplads. Det er derfor ikke altid ret behageligt at rejse så billigt, når der er tale om lange rejser.

De fleste selskaber tilbyder dog muligheden for køb af drikkevarer, snacks og mindre retter - også når du flyver på økonomiklasse. Det har ikke altid været sådan.

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe hoverboard. Det betyder at avXperten får et link i ovenstående indhold.