Hvad Er Facebook Business Manager?

Pixabay

Facebook Business Manager er en platform, hvorfra virksomheder kan administrere alle side sider og annoncekonti fra et enkelt sted. Facebook Business Manager samler dermed en lang række funktioner et enkelt sted, som ellers skulle findes flere steder.

Udover at styre dine facebooksider og dine annoncekonti via Business Manager, så har du også muligheden for aktivt at styre Instagram-konti og produktkataloger via platformen.

Hvordan bruger jeg Facebook Business Manager?

Det er klart lettest at bruge Facebook Business Manager, når du sidder foran en computer. Det er ikke fordi, at der mangler funktioner, når du tilgår platformen fra mobilen.

Det er simpelthen lettere at bevare overblikket, da Facebook Business Manager ikke ligefrem tager kegler, når det gælder brugervenlighed og enkelthed.

Facebook Business Manager er ret kompleks. Du har mange muligheder, men hvis du er ny med platformen, så kræver det også, at du skal holde tungen lige i munden, når du skal finde rundt og holde styr på det hele.

Af samme grund har Facebook også opdelt sine vejledninger til Business Manager i to - en for begyndere og en til avancerede brugere. Så Facebook er godt klar over problematikken. Det er de fleste nye brugere bare ikke.

Hvis du vil i gang med at bruge Business Manager og drage nytte af dets mange funktioner, så er det anbefalelsesværdigt, at du bruger tiden på at sætte det optimalt op i begyndelsen. Det vil hjælpe dig senere.

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af SSD Harddisk.