Hvad Er Business Class?

Pixabay, JoshuaWoroniecki

Business Class er en rejseklasse, som flyselskaber og jernbanelinjer tilbyder til personer, som gerne vil betale lidt ekstra for mere plads eller sidde et sted, hvor man har arbejdsro eller i hvert fald muligheden for at kunne arbejde, hvis det er nødvendigt.

Personer, der ofte rejser med Business Class, er folk, der rejser meget i forvejen og derfor sidder mange timer i en flyver eller et tog. Derfor kan det være meget hårdt at skulle sidde tæt sammen med andre mennesker, hvis du kun skal til et enkelt møde i et land og nogle dage senere igen skal rejse enten hjem igen eller til endnu et sted i verden. Herunder også hvis man har noget arbejde, der skal laves, er der absolut ingen chance for at sidde med computer, papirer osv. på Monkey Class.

De fleste selskaber har Business Class som den klasse, hvor de tilbyder den højeste service. Der findes dog også stadigvæk First Class hos visse firmaer.

Business Class adskiller sig fra den almindelige klasse ved at have højere kvalitet i mad, drikkevarer, siddepladser, grundservice og faciliteter.

Jeg har ikke selv prøvet Business Class, men synes, det kunne være fedt at prøve og tage det som en oplevelse, hvis det ikke springer hele rejsebudgettet.

Dette tekstindlæg er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af guld ringe produkter. Tusind tak for støtten, siger vi.