De Bedste Flyselskaber? Få Svaret Her

Pexels.com

Er du på udkig efter den bedste rejseoplevelse, så starter det også med at have den bedste flyveoplevelse. Derfor er det vigtigt at finde ud af hvor sin flyselskab rangere på listen over de bedste flyselskaber. I dette indlæg vil du kunne se top 10 over de bedste flyselskaber. Find listen forneden. 

Inden du når rejsens destination, er der mange ting der kan gå galt. Dit fly kan blive forsinket i flere timer, hvilket påvirker alt det aftalte på destinationen. Dårlig service, dårligt mad eller værre, intet mad overhovedet på lange flyrejser. 

Ja, der er altså mange ting der kan ende galt og ødelægge starten på det der skulle forhåbentligt være en god rejse. Så undgå det med at vælge et godt flyselskab. Det har altså også meget at påvirke med på rejsen. 

Her er top 10 over flyselskaber

10. Thai Airways
Hvis du er en af de mange dnasker der flyver til Thailand, så har du sikkert også oplevet Thai Airways. De forstår god service. Og så er de også 100% ejet af landet og ikke en eller anden rig fyr. 

9. Lufthansa 
Tysklands største flyselskab og det er det med god grund. Selskabet udbyder faktisk ret godt mad på deres lange ture. Det er næsten noget du skal opleve for dig selv. 

8. Qantas Airways
Det australske flyselskab er en underdog på listen, men er faktisk kåret som det sikreste flyselskab med en pletfri ulykkesstatistik. 

7. Haian Airlines
Endnu en relativ ukendt flyselskab for os dansker og det er fordi den ikke har så bredt et antal af detonationer. Faktisk kun 51 i 28 lande. 

6. EVA Air
Dette er Taiwans anden største flyselskab lig efter China Airlines. Flyver til blot 50 destinationer fordelt mellem Europa, Asien og Nordamerika. 

5. Emirates
Har du været i Dubai, så ser dette flyselskab måske bekendt ud. De fleste der flyver til Dubai fra Danmark, er via. Emirates. Lukrativt oplevelse. 

4. Cathay Pacific Airways
Tilhører HongKong og har altid været meget kendt for deres service niveau. 

3. ANA All Nippon Ariways
Er der noget japanerne går op i så er det respekt overfor andre mennesker, og det bliver afspejlet i dette flyselskabs personale. 5 uf af 5 siger jeg bare. 

2. Singapore Airlines
Der er ikke meget forskel på nr. to og nr. 1, men der er tale om små marginaler. 

1. Qatar Airways
Endnu en statsejede flyselskab, som Thailand. Etableret i 1993 og har siden hen fløjet op blandt de bedste flyselskaber. Her få du rigtig meget oplevelse for pengene, bare på flyveturen.