5 Tips Til Forretningsrejsen

Pixabay

Forretningsrejser er meget almindelige og udbredte i mange erhverv, og for mange mennesker rundt omkring i verden består store dele af deres job af at tage rundt i verden på forretningsrejser. Hvis dette ikke er dig, men at du derimod skal på din første forretningsrejse, så er der nogle ting, som du bør overveje inden du tager afsted.

Fem overvejelser til forretningsrejsen

1. Få klart defineret, hvad målet med rejsen er. Skal du afsted for at deltage i et møde, en konference, for at netværke, virksomhedsbesøg eller noget helt andet? Det er vigtigt, at rejsen er relateret til virksomheden, ellers er det ikke fradragsberettiget.

2. Hvem betaler hvad? Du skal have en klar aftale med din arbejdsplads om, hvad de dækker, samt hvad de ikke dækker. Som regel vil de dække alt på rejsen, undtagen ting som shopping, byture og lignende.

3. Husk erhvervsrejseforsikringen. Din normale rejseforsikring dækker dig ikke, når der er tale om en forretningsrejse. Derfor bør du minde din arbejdsgiver om, at det kan være en god ide at tegne sådan en forsikring.

4. Husk fradaget. Man kan faktisk få et ganske pænt fradrag for at foretage forretningsrejser. Dette gælder især, hvis du rejser i forbindelse med arbejde, men ikke dækker udgifterne hertil.